Napalm Death пяха за Last Hope

Pinterest LinkedIn +

Часове след края на шоуто си в България двама от членовете на Napalm Death - вокалистът Барни Грийнуей (Mark "Barney" Greenway) и китаристът Мич Харис (Mitch Harris) - са участвали в звукозаписна сесия за парче на българските хардкор-лидери Last Hope.

Записите са осъществени в столичното студиото Стейн, а парчето, за което Грийнуей и Харис са записали беквокали, се казва "Overcome".

Междувременно гостуването на Napalm Death в България беше повод и за среща, на която шефът на радио Tangra Mega Rock беше домакин на Барни Грийнуей в собственото си ефирно студио.

"Вероятно ще пея седнал на стол на сцената, тъй като не мога да се движа много... По-скоро бих направил нещо такова, отколкото да отменя шоуто. Някои банди вероятно биха го направили, но аз не съм готов да направя това... Знам, че много деца наистина копнеят да видят това шоу... Естествено, няма да е нормално шоу, тъй като няма да тичам по сцената, но се надявам, че хората ще разберат", каза тогава Барни в ефира на Tangra Mega Rock. По-късно в залата всички фенове бяха изненадани, когато Барни се появи с патерица.


Васил Върбанов и Барни в студиото на Тангра
Снимка: Тангра Мега Рок
Сподели.