Nanda Clocky – тичащ будилник за прогонване на съня

Pinterest LinkedIn +

Като хора, пристрастени към технологиите, повечето от нас имат ясно изразен проблем със събуждането. При толкова много игрички за цъкане и толкова много неща за разглеждане в интернет как да си легнеш навреме?

В концепцията за работно време обаче има нещо много несправедливо. Ако останеш два часа след края на работния ден, никой няма да ти обърне внимание. Ако обаче закъснееш само с пет минути, веднага ще си имаш главоболия.

Та, както вече подчертахме, точността е важно нещо. Повечето хора са поверили задачата за събуждането си на своя телефон, поради което в момента има огромен брой приложения за будилници. Но винаги съществува вероятността паднала батерия или недомислен софтуерен ъпдейт да обърка часовника ви и да ви създаде вече споменатите главоболия.

Представяме ви една джаджа, с която събуждането ви е гарантирано – тичащия будилник Nanda Clocky (цена 119 лв.). С него определено няма да имате скучна сутрин – само го поставете на нощното си шкафче и, когато дойде времето за събуждане, Clocky ще започне да тича по пода и да се крие от вас. За да го спрете, ще се наложи да станете от леглото и да го хванете... ако можете. Ако и това не ви събуди, по-добре се обадете на шефа си, че няма да ходите на работа – очевидно почивката ви е необходима.

Clocky е способен да ви се изплъзне по всякакви пресечени местности като килими, паркети, плочки и всевъзможни настилки, каквато бихте могли да имате в дома си. От цялото това преследване може да ви се прииска да го разбиете с чук като по анимационните филми, но след като видите сладурското му роботско "лице", веднага ще му простите – все пак ви прави услуга. Като добавим към това и възможността на Clocky да ви събужда със звуците на дроида R2-D2 от Междузвездни войни, няма как да не го заобичате.

Будилникът-разбойник е доста здрав и може да скача от доста високо, но все пак не препоръчваме да го поставяте на височина повече от метър. Ако сте съвсем скучновати, все пак е възможно да изключите функцията за бягане и търкаляне и да ползвате Clocky като обикновен настолен будилник.

Ако искате да посрещате всяко утро с отскок, Nanda Clocky е будилникът за вас. Все пак имайте едно на ум, че това с осемте часа сън на ден не е глупост – наистина ви трябват толкова. Ако сте постоянно недоспали, не си го изкарвайте на невинното роботче. То е ваш приятел!

Купи Nanda Clocky ТУК

Сподели.