Вижте приказния трейлър на най-новата анимация на "Дисни" и "Пиксар" – "Напред"

Pinterest LinkedIn +

Новият трейлър на цветната и привличаща вниманието продукция на "Дисни" и "Пиксар" – "Напред" – успява едновременно да разкрие повече от интересния сюжет и да предизвика още по-силно любопитство към всичко, което очаква малките зрители.

След като двамата братя елфи разбират, че обичният им баща им е завещал нещо необикновено, идва време подаръкът да бъде разгадан и използван по предназначение. Великото пътешествие в търсене на истини и нови хоризонти започва, а магическият подарък ще бъде водеща сила. За да им служи обаче и да сбъдне мечтата им поне за малко да се срещнат с баща си, симпатичните елфи трябва да се научат да контролират силата на мистериозното наследство.

С опитите си те успяват да върнат баща си само… наполовина, а изненадващите препятствия, с които се сблъскват по пътя към истината, показват на двамата смелчаци, че първо трябва силно да повярват!

Режисьор и сценарист на "Напред" е Дан Сканлън ("Колите"), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои зад "Университет за таласъми". Музиката е на Джеф Дана ("Добрият динозавър") и Михаел Дана ("Животът на Пи").

Необичайният свят в новата приключенска анимация на "Дисни" и "Пиксар" Напред ще ни зарази с положителна енергия, усмивки и много хубави емоции точно на 6 март 2020 г. в кината на 2D и 3D.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.