Най-косматият мъж се обръсна заради фитнес състезание

Pinterest LinkedIn +

Ако го погледнете, когато е по тениска, няма да забележите нищо странно, защото той полага ежедневни грижи за това. Грижи, които са част от неговия бит от 14-годишната му възраст. По това време Девин Кара е имал повече косми по гърба, отколкото бащата на най-добрия му приятел. Неколкократно е печелил различни трофеи заради дължината на брадата си, която поддържа в продължение на четири години и с която се раздели наскоро. Сниман от съпругата си, Девин говори открито за тялото си. Прекомерното окосмяване по принцип не го притеснява, но той решава да се отърве от него заради фитнес състезание. "Предпочитам хората да видят целия процес, защото не взех лесно това решение", казва Девин в началото на половинчасовото си видео.

Ако го погледнете, когато е по тениска, няма да забележите нищо странно, защото той полага ежедневни грижи за това. 

Грижи, които са част от неговия бит от 14-годишната му възраст. По това време Девин Кара е имал повече косми по гърба, отколкото бащата на най-добрия му приятел. Неколкократно е печелил различни трофеи заради дължината на брадата си, която поддържа в продължение на четири години и с която се раздели наскоро.

Сниман от съпругата си, Девин говори открито за тялото си. Прекомерното окосмяване по принцип не го притеснява, но той решава да се отърве от него заради фитнес състезание.

"Предпочитам хората да видят целия процес, защото не взех лесно това решение", казва Девин в началото на половинчасовото си видео.


Сподели.