Най-големите звезди на българския хип-хоп се събират за "Hell Energy Fest"

Pinterest LinkedIn +

Голям хип-хоп фестивал ще се проведе на 14 декември в "Inter Expo Center". За първи път на една сцена ще се качат едни от най-големите имена на съвременната хип-хоп музика в България.

Сред тях са 100 Kila, Dim4ou, Boro Purvi, SKILLER, F.O & Peeva, Madmatic и много други. Като диджей съпорт в програмата на това първо издание на хип-хоп фестивала се включват DJ Ray Bon и DJ Chukee, а за танцувалното настроение на всички фенове ще се погрижат от "Shine Formation".

Разбира се, феновете на хип-хопа ще могат да се насладят и на тежките бийтове и на едни от най-хапливите социални рими с класиките на Спенс, NDOE и Alex P.

"Решихме да подкрепим подобно мащабно събитие, след като феновете на марката ни непрекъснато растат и определено това е един от любимите им стилове музика. Надявам се, че "Hell Energy Fest" 2019 ще бъде поне толкова успешен, колкото всички ние си го представяме. Щастлив съм и че всички артисти, които бяха поканени, веднага се съгласиха да станат част от лайнъпа на фестивала. Това е първият път, в който "Hell" подкрепя толкова голямо музикално събитие в България, но трябва да отбележим, че и на глобално ниво това спонсорство е значимо за развитието на марката. Надявам се, че феновете ни ще имат една наистина фантастична вечер", сподели Станислав Захариев, мениджър за България на "Hell energy".

Специално за Facebook феновете си марката стартира седмичен куиз. Всеки въпрос до 8 декември ще дава възможност на 30 фенове да спечелят пас за хип-хоп партито на 14 декември.
Сподели.