Ема Уотсън би скрила шапката и на Skiller с този бийтбокс ритъм

Pinterest LinkedIn +

Британската кино звезда Ема Уотсън се престрашава и заедно с фрий стайл рапъра Lin-Manuel Miranda прави зашеметяващо изпълнение в подкрепа на равенството между половете. В кадрите младата актриса направо се изчервява, преди да се впусне в непознатото за нея изкуство и да създаде ритми с устата си. За сметка на това пък опитният рапър успява да я предразположи и окуражи, като дори й предлага тя сама да избере темата, за която той да твори. Тъй като Ема е утвърден феминист, решава, че няма нищо по-подходящо от малко рап в подкрепа на кампанията за равенство между половете на фона на нейния ритъм с уста. Като че ли не е лоша идея актрисата да усъвършенства това свое умение, тъй като, макар и на шега, тя не звучи никак зле. А може би просто чарът й заслепява преценката ни...

Британската кино звезда Ема Уотсън се престрашава и заедно с фрий стайл рапъра Lin-Manuel Miranda прави зашеметяващо изпълнение в подкрепа на равенството между половете.

В кадрите младата актриса направо се изчервява, преди да се впусне в непознатото за нея изкуство и да създаде ритми с устата си. За сметка на това пък опитният рапър успява да я предразположи и окуражи, като дори й предлага тя сама да избере темата, за която той да твори. 

Тъй като Ема е утвърден феминист, решава, че няма нищо по-подходящо от малко рап в подкрепа на кампанията за равенство между половете на фона на нейния ритъм с уста. 

Като че ли не е лоша идея актрисата да усъвършенства това свое умение, тъй като, макар и на шега, тя не звучи никак зле. А може би просто чарът й заслепява преценката ни... 


Сподели.