100 Кила, DJ Мартен, SkilleR и Маги Джанаварова станаха режисьори с Mixhibit

Pinterest LinkedIn +

100 Кила, DJ Мартен, SkilleR и Маги Джанаварова се превърнаха в режисьори с революционното приложение за смартфони и таблети – Mixhibit. Иновацията, създадена от водка №1 в света Smirnoff, сглобява най-добрите преживявания на потребителите, уловени във Facebook, Instagram и Twitter, в единствено по рода си ефектно видео.

Режисьорският процес е в ръцете на обикновените потребители. Те избират от своите снимки и статуси, както и подходяща музика от богатата библиотека на приложението, съдържаща песни за всеки вкус и настроение. Функционалността да се извлече информация от приятелски профили пък дава възможност и за споделяне на съвместни преживявания.

Кратките филмчета на родните звезди, които вече тестваха Mixhibit, са  публикувани на Facebook страницата на Smirnoff.

"Събрах най-яките летни парти моменти в моя Mixhibit. Толкова е забавно, че като гледам видеото, забравям кой сезон сме", сподели 100 Кила.

"Страхотно е да можеш да събереш в едно видео емоциите от толкова много участия. И не само! Можем да покажем всички детайли и подготовка за тях, а Mixhibit го прави по възможно най-лесния начин", добави талантливата Маги Джанаварова.

"Винаги съм искал да мога сам да режисирам клипче. Приложението Mixhibit ми даде тази възможност, като използвам най-яките си снимки", отбеляза SkilleR.

"Можеш да бъдеш истински режисьор. Става супер лесно и забавно", добави DJ Мартен.  

Именно четирите родни звезди, тествали вече приложението, ще влязат в ролята на жури, за да изберат най-забавния Mixhibit, създаден от потребители. В конкурса може да участва всеки до 17 декември.

За целта обаче първо трябва да свали безплатното приложение от iTunes Store или Google Play, да създаде свой клип и да го сподели на стената на Facebook страницата на Smirnoff с хаштаг #mixhibitbulgaria.

Наградите в конкурса са два таблета Samsung Galaxy Tab 3 и 2 билета за уникалния фестивал за електронна музика в Берлин – CTM Festival.

Сподели.