Надя от Deep Zone: Славата ме направи по-трудолюбива и мотивирана

Pinterest LinkedIn +

Вокалистката на Deep Zone - чаровната варненка Надя Петрова - пред Аvtora.com за музиката, личния си живот, славата и още...

Avtora.com: Здравей, Надя! В последното видео на Deep Zone имаш много екзотична визия - кой избра този стайлинг? И изобщо - сама ли подбираш тоалетите си за участия и снимки на клипове или се доверяваш на професионалисти?

Надя: Здравей! Изборът на стайлинга за клипа беше на нашия режисьор - Васко Стефанов! Той даде цялата идея видеото ни да бъде в този източен стил. Иначе тоалетите за участия си ги подбирам сама, а и в доста случаи давам идеи на моята шивачка и тя ги реализира!

.: Разкажи ни за румънския лейбъл Roton Music - как се работи с тях и можеш ли да направиш някакъв паралел между румънската музикална индустрия и родната?

Надя: С тях се работи супер! Те ни разпространяват в много държави и правят всичко по силите си, за да имаме успех и в чужбина, но най-важното е да вадим качествена продукция, която да се харесва на хората.

Музикалният пазар в Румъния има доста по-широка аудитория от нашия в България, може би това е една от причините да се слушат толкова румънски парчета не само в съседката ни, а и извън нея... Истината е, че румънците просто си знаят работата!

.: 2012-та година изобилства от страхотни български парчета - разбира се, I Love My DJ беше едно от тях. Кой от хитовете на другите изпълнители обаче ти беше най-любим?

Надя: Благодаря! Една от любимите ми песнички за 2012-та е на Графа - "Никой". Просто я обожавам тази песен!

.: Имаш уникално тяло - как поддържаш перфектната си форма? Подлагаш ли се на диети? Практикуваш ли някакъв спорт?

Надя: Почвам да се изчервявам от толкова комплименти! Гледам да се храня здравословно! И, да - подлагам се на диети, както и ходя на фитнес понякога... Но, честно казано, малко ме мързи... Предпочитам да си пея вместо да тичкам на пътеката!

.: И в тази връзка - кога ще те видим отново на корицата на някое мъжко списание?

Надя: Ами засега нямам представа... Не знам и дали ще го направя отново някога... В момента нямам такива предложения, предпочитам да се снимам за друг тип списания на този етап!

.: Какво е отношението ти към пластичните операции? Има ли част от тялото ти, която би променила чрез хирургическа намеса?

Надя: Ами бих казала, че съм едновременно "за" и "против"... Ако човек наистина има огромна нужда от пластична операция, за да се почувства по-добре, то тогава защо не...

Но в днешно време много красиви момичета се загрозяват с тези операции, което е много, много жалко! Засега не мисля, че бих правила някакви корекции по тялото си...

.: Сподели ни как минава един твой ден...

Надя: Като за начало обичам да си спинкам до малко по-късно... Е, не до 4 следобед, но не обичам да ставам в 8 сутринта... Макар че ми се налага доста често напоследък...

Денят ми минава различно... Понякога по цял ден си почивам вкъщи, в други случаи ходя в студиото, работим по нови парчета...

Или пък се обаждат от някои медии за интервю... Или пък просто имам да си върша лични задачки... Всеки път е различно, така е хубаво, защото не е едно и също всеки ден и не ми омръзва.

.: Остава ли ти свободно време? Как обичаш да разпускаш?

Надя: Понякога да, понякога не! Много зависи от настроението ми... Има дни, в които изобщо не искам да излизам от нас, а пък в други ми се иска да съм по-социална и излизам с приятели.

.: И като стана дума за свободно време - открехни завесата над личния си живот... Влюбена ли си в момента? Ако да - кой е избраникът на сърцето ти? И в този смисъл как ще коментираш слуховете, че с Криско сте имали интимна връзка?

Надя: Не, не съм влюбена, а и не мисля, че скоро ще бъда, макар че нищо не се знае... Любовта идва без да пита!

Иначе с Криско сме си в прекрасни отношения, но не са интимни и никога не са били!

.: Сама ли поддържаш официалната си страница във Facebook? Обичаш ли да контактуваш с феновете си?

Надя: Много обичам феновете си! Аз самата съм доста сърцат човек и лесно се трогвам... Когато дойде някой и ми каже нещо хубаво, няма как да не се усмихна...

Никога не се държа надменно с хората, винаги съм естествена и много общителна... Дори доста хора се чудят как може да съм такава... Повечето хора, добили някаква слава, започват да се мислят за нещо повече от другите и да отбягват по-обикновените хора, както и комуникацията с тях!

Е, аз не съм така, винаги с усмивка посрещам всички и обичам да си общувам с всеки. Иначе страницата не я поддържам сама, но винаги следя какво се случва в нея!

.: Как те промени славата?

Надя: Славата ме направи по-трудолюбива и мотивирана, но не мисля, че съм се променила като цяло!

.: Какво да очакваме от Deep Zone? Доколкото знаем, предстои премиерата на видео с участието на Криско.

Надя: Очаквайте скоро новото ни парче с Криско, което е много танцувално и се надяваме да се хареса на нашите почитатели!

Снимахме видео, на което режисьор е Павлин Иванов, по-познат като Bashmotion! Той е супер готин, има свежи идеи и клипът стана доста забавен, но ще го пуснем в пространството след около месец!

.: Финалните думи към всички твои почитатели...

Надя: Искам да пожелая на всички да са много здрави и щастливи, защото здравето е най-важното, а според мен когато човек е щастлив, то тогава той има всичко! Подкрепяйте българската музика! Целувки!

Видео с Deep Zone>>

Сподели.