Над 1000 празнуват 7-мия рожден ден на H.M.S.U.

Pinterest LinkedIn +

В Събота, 21-ви януари, над 1000 фенове и приятели на H.M.S.U. се забавляваха неистово на партито, с което най-голямото българско дръм енд бейс движение отпразнува седмия си рожден ден в столичния клуб Black Box.

Liusy и acidtrip подгряваха публиката за същинската част, а рага-джънгъл бийтът беше точната прелюдия към сета на звездите на вечерта – британците Twisted Individual и MC Biggie.

Двамата гости, силно впечатлени от енергията и невероятното настроение на публиката, дадоха всичко от себе си в унищожителното си двучасово изпълнение. MC Biggie поздрави на български всички с “Честит рожден ден!” и пожела да се върне отново, на още по-грандиозно парти. Mocks и Konspirator оправдаха очакванията за достойно продължение с техния back to back сет, възторжено посрещнат от екзалтираната публика.


MC Biggie на партито в Black Box Снимки: H.M.S.U.

Targy и Ogonek & Cooh последваха и не оставиха на феновете никакъв избор, освен да намерят сили и да продължат неистовото забавление до сутрешните часове. 

Атмосферата бе допълнена със специално подготвена за събитието втора зала, където счупените бийтове бяха подкрепени от най-добрия български брейкбийт ди-джей Zenk, магьосника на фънки звученето KiNK и релаксирания дъб сет на ЕХо.

С грандиозното си парти H.M.S.U. демонстрира недвусмислено намерение да продължи силната серия от дръм-енд-бейс партита със световно известни гости. Следващото събитие на организацията е през февруари, когато Spor ще представи официално дългоочаквания си албум "Carpe Diem", издание на Renegade Hardware.

Повече информация и снимки от събитието са достъпни от официалния сайт на движението -  и в секцията “pix” на специалния микро-сайт на събитието.

 

Сподели.