Националното морско турне на звездите стартира от Варна

Pinterest LinkedIn +

На пресконференция в столичния хотел "Хилтън", днес бяха оповестени подробностите около националното морско турне b-connect beat, на най-хитовите изпълнители на България за 2004.Турнето стартира на 30 юли, от варненския площад “Независимост” и ще е напълно безплатно - подаръкът на GloBul за българската публика. Пълният състав на изпълнителите включва Ъпсурт, Део, Руши Видинлиев, Нина Николина, Галя и “Сатен” и Графа.


Те ще се съберат за първи път на една сцена, за да изпълнят най-горещите хитове 2004 година. Ще можете да чуете на живо “Ти беше”, “Il Ritmo del mio Cuore” на Руши, “И твойта майка също” и “Поп фолк” на Ъпсурт, “I don`t Love You” на Графа, най-новото парче на Нина Николина – “Не мога”, както и дуета й с Галя и още много любими български песни. За първи път Део няма да присъства само като водещ, а ще представи двете пилотни парчета от новия си албум.

След шоуто във Варна, турнето продължава с концерти в Бургас, на 6 август, в Несебър (Северна алея), на 14 август и приключва на 21 август, в Созопол, на новото пристанище. Концертът в Бургас ще бъде излъчван директно по телевизия ММ, съобщиха организаторите.

Огромни екрани, респектираща с двуметровия си диаметър дискотопка, пиро-ефекти и уникално светлинно шоу са част от сценографията на концертите. В зоната на бекстейджа ще бъдат организирани три гримьорни за изпълнителите. С музикантите ще пътуват гримьор и коафьор. Малко след 21:00 часа, концертът ще открие Руши Видинлиев под завеса от падащ сняг.

Сценографията е дело на Никола Тороманов-Фичо - сценограф в Народния театър „Иван Вазов”, режисьор на спектаклите е Димитър Коцев–Шошо, режисьор в телевизия ММ и на поредицата “Другата България”. Сценарист на шоуто е Георги Тошев – водещ на предаването "Другата България" и автор на видео клипове на едни от най-добрите българските музиканти.


По време на турнето b-connect beat феновете ще могат да гласуват с SMS и да излъчат своя “Поп идол на лято 2004”, а заедно с това да спечелят много атрактивни награди от GloBul – 10 телефона Motorola C 650, 700 кърпи за глава, 700 DVD-та с горещата "b-POP" компилация. Motorola C650 е един от най-новите модели на американския производител с вградена камера, ММС както и МР3 за тонове на звънене. Лятното турне ще бъде балканската премиера на този нов модел от Моторола.

GloВul за втора година събира едни от най-талантливите млади изпълнители в съвременната българска музика за турне, с мотото b - connect beat, по българското Черноморие.

Организатор на тазгодишното турне е Агенция "Прима".


Пресконференцията в х-л Хилтън: Руши Видинлиев, Графа, водещата на БГ Топ 100 - Диана Алексиева, Бат Венци, Ицо Хазарта; снимка: Avtora.com


Сподели.