На 30 септември Графа открива нова страница в историята на българската поп музика

Pinterest LinkedIn +

Очаква се грандиозният му концерт да събере на терена на Националния стадион "Васил Левски" десетки хиляди зрители

На 30 септември българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител. Националният стадион "Васил Левски" ще се превърне в сцена на безкомпромисен спектакъл, представен от любимият на поколения певец Влади Ампов - Графа.

През последните дни организаторът на събитието "Монте Мюзик" разкрива подробности за шоуто, като обещава то да надмине очакванията и на най-скептичния зрител. Първото впечатление ще се формира от дизайнерската сцена с прозрачен покрив и мултимедиен гръб, на която Графа ще изпълни най-големите си хитове. Изненадите за посетителите ще започнат още в първите минути на концерта и ще градират до неговия край.

Атмосферата на концерта обещава да е изключително емоционална, защото Графа е оставил зад себе си вечни български песни като "Давам всичко за теб", която много от нас свързват с първото си обяснение в любов, "Най-щастливият човек на света" за веселите мигове в живота, "Ако има рай" за скъпите за нас хора, "Да" за момента, в който се вричаме във вечна любов, "Дим да ме няма" за случаите, когато оставяме грижите зад гърба си, "Вековна гора" за любовта към България, "Фиаско" за сериозните теми, поднесени с намигване. Списъкът продължава, песните не могат да се изброят на пръстите на ръцете ни, а най-големите хитове ще си припомним под открито небе в сърцето на София на 30 септември.

Все още не са обявени всички специални гости на събитието, но то ще е пример за приемственост, защото най-младата звезда е 16-годишния виртуозен пианист Ивайло Василев, лауреат на десетки международни конкурси, дете на фондация "Димитър Бербатов". Той ще акомпанира на Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна. Представителят на младото поколение певци Тино ще се качи на сцената за хита на лятото "Фиаско". Преди месеци поп иконата Мария Илиева сама обяви радостната новина, че е гост на концерта. "Мистерията на българските гласове" - хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света - ще е специален акцент в концерта, а красивата "Вековна гора", която изпълнява с Графа, ще накара сърцето на всеки българин да тупти силно, докато я слуша на живо на специалното събитие.

В последната събота на септември всички на стадион "Васил Левски" ще се посветят на каузата да подкрепят талантливите деца на България, защото 5 лева от стойността на всеки билет са дарение за фондация "Димитър Бербатов". Всеки посетител на концерта ще допринесе и за опазването на България и природата ни, като изхвърля отпадъците си разделно в специалните пунктове, разположени на стадиона. Организаторите препоръчват на всички да използват градския транспорт, а от Центъра за градска мобилност обещават допълнителни линии на градския транспорт и повече метровлакчета във вечерта на събитието. От "Монте Мюзик" подчертават, че децата са най-желаните и специални гости на събитието, защото те са нашето бъдеще и трябва да вярват, че мечтите се сбъдват и мястото за това е България. Графа е ярък пример, че с много любов, труд и талант успешно можеш да извървиш пътя до най-блестящата сцена в страната.

Цените на билетите за концерта започват от 20 лв., най-скъпите са 70 лв., има ограничено количество VIP билети на цена от 200 лв. Отстъпката за деца е 50% от стойността на редовната цена.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.