Музикалният фестивал "EXIT" пристига в Приморско в края на юли

Pinterest LinkedIn +

Организаторите на международния фестивал "EXIT" тази година са избрали събитието да гостува в България. Програмата на "Sunland Festival" е планирана за 29 юли – 1 август, а домакин на фестивала ще бъде град Приморско, както става ясно от съобщение в страницата на фестивала във Фейсбук.


Съобщение за предстоящото събитие в страницата на фестивала във Фейсбук

Общинският съвет на морския град е дал зелена светлина за провеждането на тридневното музикално събитие, но към момента липсват други подробности. Предстои информация за участниците и цените на билетите да бъдат обявени в началото на следващата седмица.

Засега е известно, че българският "EXIT" ще се проведе на плаж "Перла", а според организаторите се очаква да присъстват около 20 хиляди посетители, съобщават запознати.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.