Музика за работещи

Pinterest LinkedIn +

Слушате ли музика, докато работите? За много хора това зависи най-вече от задачата, с която са се заели. Понякога, ако тя изисква повече концентрация, предпочитат пълна тишина, но истината е, че често музиката допринася работата да върви по-леко.

За целта можете да заредите избрана селекция от аудио файлове в WinAmp. Ако пък търсите повече разнообразие, логичният избор е любимото ви интернет радио.

Но освен тези две опции, има и други начини за репертоарно разнообразие. Ето десет примера за онлайн услуги за слушане на музика, които са напълно безплатни, не изискват регистрация и не са регионално "заключени".

Get Work Done Music

Сайт, характерен с минималистичния си интерфейс, включващ само три бутона, два от които ви позволяват да превключвате между различно темпо. Включва огромна колекция от музика – предимно с денс звучене.

Ghostly

Предлага възможности за избор на мелодии според настроението ви – от агресивно през неутрално, до тъжно. Предлага апликация за достъп през iPhone и iPod Touch.

Console.fm

Солиден избор от селекции и жанрове – в това число Chill Out, Dubstep, Trance или Electronica. Достъпен през приложение за iPhone.

Trance around the world

Ако си падате по транс, това е вашият сайт. Съдържа безброй тракове, компилирани в миксове, готови за слушане.

A strange isolated place

Това е място за феновете на съвременната денс музика. Миксовете, които предлага, са достъпни и за локално сваляне.

Music for programming

Както подсказва името му, сайтът предлага музика, предназначена специално за програмисти. Оформлението му също отговаря на това предназначение.

Mixture

Огромна компилация от миксове, които можете да слушате, докато работите.

Ex.fm

Съдържа най-вече поп и модерна музика, както и много микстейпове за слушане.

8 Tracks

Тук също се предлагат миксове, но за разлика от повечето вече цитирани, те не включват само електронна музика.

Stereomood

Изберете настроението, в което сте, и сайтът сам ще ви предложи селекция от музикални ритми, които най-добре да пасват на него.

Сподели.