Music Space предлага сцена за два клубни концерта през ноември

Google+ Pinterest LinkedIn +

Music Space в сътрудничество с клуб "Алкохол" предоставя възможност на 4 млади български групи/изпълнители (2 в стил хип-хоп и 2 в стил рок) да представят своята авторска музика с концерти на живо на 14 ноември и 21 ноември 2011 г. в столичното заведение.

На какви условия трябва да отговарят групите/изпълнителите, които желаят да участват:

1. Необходимо е да имат авторски репертоар за изпълнение на живо с времетраене 30-60 мин.
2. Необходимо е да имат регистриран и попълнен музикантски профил в Music Space в един от двата стила (хип-хоп или рок), в който да има качени информация, музика (аудио и/или видео) и снимки.

Какво трябва да направят групите/изпълнителите, за да заявят участие:

1. Да отговарят на условията за участие
2. Да изпратят имейл с тема (subject) "Music Space Live" на имейл адрес info@musicspace.bg до 12:00 часа на 17.10.2011 г. (понеделник). Имейлът трябва да съдържа линк към профила на групата/изпълнителя в Music Space (www.musicspace.bg) и телефон за контакт.

Как ще бъдат определени групите/изпълнителите участници в концерта:

1. Екип от Music Space и клуб "Алкохол" ще селектира 7 от кандидатите в стил хип-хоп и 7 от кандидатите в стил рок на база музика, снимки и информация, публикувани в техния профил в Music Space
2. Имената на одобрените 14 групи/изпълнители ще бъдат обявени в 12:00 часа на 18.10.2011 г. (вторник)
3. В периода 18.10.2011 г. (вторник) – 12:00 часа на 24.10.2011 г. (понеделник) ще се проведе гласуване на сайта www.musicspace.bg, чрез което от общо 14-те кандидати ще бъдат определени двама участници в стил хип-хоп и двама от участниците в стил рок, които ще имат концерти съответно на 14 и 21 ноември 2011г.

Победителите в гласуването ще свирят на сцената на клуб "Алкохол" с професионално озвучаване и професионално осветление. Екипът на Music Space TV ще отрази концертите и ще заснеме видео интервюта с участниците.

Влез в профила си в Music Space!

Регистрирай се в Music Space!

Сподели.