Мултиплатинената група Snow Patrol ще е хедлайнер на фестивала Bushmills Live

Pinterest LinkedIn +

Snow Patrol са първите обявени хедлайнери на първия музикален уиски фестивал Bushmills Live, който ще се проведе в ирландската дeстилерия Old Bushmills на 20 и 21 юни.

Членовете на групата са от родината на Bushmills - Северна Ирландия, и пробиват на голямата сцена през 2003 г. с албума си Final Straw, като досега имат продадени над 11 милиона копия.
 
Двудневният фестивал Bushmills Live е първият по рода си музикален уиски фестивал, организиран някога в ирландска дестилерия.

Любопитен факт е, че всички изпълнители, които ще вземат участие в него, са приятели на Bushmills и едновременно с това - добри приятели помежду си.


Snow Patrol

Затова със Snow Patrol на сцената ще излезе и Foy Vance, който заедно с David Holmes композира музиката към отличения с Оскар 2012 за "Най-добър късометражен филм" - "Брегът".

Сред изпълнителите е и многократно награждаваният певец, текстописец и продуцент Iain Archer.

"Няма нищо по-вълнуващо от това да свириш на живо сред страхотни изпълнители и наши приятели в дестилерията Old Bushmills, която притежава първия в света лиценз за производство на уиски от далечната 1608 година", споделя Jonny Quinn от Snow Patrol.


Foy Vance
 
Bushmills Live ще бъде специално ексклузивно изживяване, което не може да се купи с пари, защото билети за фестивала няма да бъдат пускани в продажба.

Приятелите на ирландското уиски Bushmills ще получат възможност да присъстват, като участват в състезание на фен страницата www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria.


Iain Archer

Щастливците, сред които ще има и български фенове, освен че ще получат двупосочни самолетни билети и настаняване в 4-звезден хотел, ще чуят на живо едни от най-добрите изпълнители в света, ще имат и възможност да създадат свой собствен Bushmills бленд под ръководството на мастър дестилъра Колъм Игън.

В състезанието може да участва всеки, като качи обща снимка с приятел, с който иска да замине, и се мотивира защо те трябва да са сред публиката на Bushmills Live, на www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria."До момента обявените изпълнители, които ще видим на Bushmills Live, са наистина впечатляващи. Snow Patrol, Foy Vance и Iain Archer са добре познати и обичани по цял свят - също като нашето уиски", отбелязва Колъм Игън.

"Това, което ме радва, е, че всички поканени изпълнители са фенове на нашето уиски. А Bushmills и музиката винаги са вървели ръка за ръка. Няма нещо, което да приляга по-добре към традицията в произвеждането на ирландското уиски от акустични музикални изпълнения на живо".

Състезанието ще протече изцяло на Facebook страницата на Bushmills - www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria, като регистрации за участие ще се приемат до 27 април 2012 година.

Сподели.