Bushmills Live - първият в света музикален уиски фестивал в ирландска дестилерия

Pinterest LinkedIn +

На 20 и 21 юни 2012 година Old Bushmills ще бъде домакин на първия по рода си музикален уиски фестивал, организиран някога в ирландска дестилерия.

Някои от най-известните фенове на марката ще изпълнят най-добрите си хитове в дестилерията, която притежава първия в света лиценз за производство на уиски от далечната 1608 година. Освен с изкуството на дестилирането, Bushmills се асоциира и със съвременната музикална сцена, заради глобалните си партньорства с артисти като Bon Iver, Chromeo, Theophilus London, Foy Vance и Iain Archer. 

"Съвсем скоро ще обявим участниците във фестивала Bushmills Live. Това, което мога да споделя, е, че изпълнителите са добре познати и обичани в цял свят. Тяхната музика, също като нашето уиски, ще представи най-доброто  автентично и майсторско изпълнение", сподели мастър дестилърът на Old Bushmills Колъм Игън. 

Bushmills Live

Bushmills Live ще бъде специално ексклузивно изживяване, което не може да се купи с пари, защото билети за фестивала няма да бъдат пускани в продажба. Приятелите на ирландското уиски Bushmills ще имат възможността да присъстват, чрез участие в състезание на фен страницата www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria.

Щастливците, сред които ще има и български фенове, освен, че ще станат свидетели на уникално музикално събитие, ще имат и възможността да направят свой собствен Bushmills бленд. Регламентът и условията за участие в конкурса ще бъдат обявени на 17-ти март на Фейсбук страницата www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria 

Bushmills Live

"Всяка година посрещаме над 100 000 посетители в дестилерията и ще бъде страхотно да сме домакини на някои от най-известните ни приятели като част от ‘Bushmills Live’ това лято. Предстои ни едно уникално събитие, тъй като под един покрив ще съберем най-доброто от акустичните музикални изпълнения на живо и традицията в произвеждането на ирландското уиски", допълва Колъм Игън. 

За да научите повече за Bushmills Live и да участвате в играта за билет за фестивала, посетете www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria

Сподели.