MTV ще заснемат концерта на Underworld в София

Pinterest LinkedIn +

Питър Конг (Peter Kong) от MTV ще придружава Underworld, за да заснеме тяхното първо гостуване в България, съобщава NMA.

Той ще снима документален филм за турнето на известната електронна група, което започва с мега концерт в София, на 6 юли, и преминава през най-големите фестивали в Европа.

Във видеото на MTV, което се планира да излезе и на DVD, ще бъдат включени материали от четири столици - Лондон, Амстердам, Будапеща и София.

Групата и екип от 14 човека пристигат в София на 5 юли с мощно озвучаване и светлинно оборудване, което включва 185 KW JBL Sound System и 200 KW Martin Lights, и огромна сцена, чийто строеж ще започне същия ден. Самата група ще пътува с луксозен автобус, ще отседне в столичния хотел Hilton и след концерта в София ще замине за Нови Сад, за да участва във фестивала Exit 05.

Underworld ще изнесат голям оупън-еър концерт на столичния стадион Академик на 6 юли. В събитието участват още британскaта техно звезда Darren Price (Novamute / UK) и американският хаус маестро Felix Da Housecat (Chicago / USA). Афтърпартито с A Guy Called Gerald от култовите 808 State ще е в столичния клуб SPS (Борисова градина).

Билети на цена 30 лв могат да бъдат закупени от цялата страна на интернет адрес www.biletionline.com.


На същата цена до деня на концерта, билети могат да бъдат закупени и от музикалните магазини в София, а на 6 юли цената им ще бъде 40 лв.

Повече за Underworld:
http://www.underworldlive.com

Повече за концерта в България:
http://www.newmusic.bg

Сподели.