Мръсни дънки са най-новият хит на "Гучи" за сезон есен - зима 2020/21

Pinterest LinkedIn +

Италианската модна къща "Гучи" (Gucci) предлага в новата си колекция "мръсни" дънки, при това на доста солена цена. Захабеният деним, имитиращ зелени петна от трева, се предлага на цена от 680 евро, съобщи "Sun".

В асортимента на луксозния бранд неочаквано се появиха сини дънки с права кройка и зеленикави и кафеникави петна в областта на колената и на задните части.

"Вдъхновени от стила гръндж, тези широки панталони от мъжката колекция есен - зима 2020/21 са изработени от органичен памучен деним, състарен чрез специална обработка, която създава илюзията за петна. "Гучи" представя своята визия за емблематичната тъкан, като я интерпретира с разнообразни техники за обработка, които размиват границата между винтидж и модерен външен вид", се казва в описанието на продукта. В него се казва също, че органичният памук, който остава след производството на този модел, се рециклира в нови материали чрез програмата "Gucci Up".

Мръсните дънки на

Новата колекция на италианската марка включва и дънков гащеризон в същия стил, както и вълнени пуловери с дупки, разрези и стърчащи конци, имитиращи "винтидж, износен вид".

Гащеризон

През юни тази година "Гучи" пусна пухкави "бабини" обувки. Това са унисекс текстилни обувки, които могат да бъдат закупени от сайта на компанията на цена от 525 до 610 лири за чифт.

Обувките на
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.