“Монолози за вагината” с участието на Sharon Osbourne

Pinterest LinkedIn +

Sharon Osbourne е потвърдила участието си в спектакъла “Монолози за вагината” (Vagina Mоnologues), съобщи агенция Аnanova. Театралната постановка ще бъде поставена през април в Wyndham Theatre на Уест Сайд, Лондон.

В пиесата на изтъкнатата феминистка Eve Ensler са представени интимните откровения в женските разговори. В основата й е залегнал документален материал от интервюта с 200 жени от различна възраст, социално положение, раса, националност и религия. Те са драстично разкриващи се в истории, които развеселят или предизвикат гняв.

Популярният спектакъл, поставян в момента на сцената на софийския Театър 199, е игран на Бродуей и Уест Енд. Сред имената на знаменотостите, влизали в главната роля, са Mel B от Spice Girls и моделите Sophie Dahl и Jerry Hall.

“Монолози за вагината” ще бъде първото театрално представление с участието на Шарън и ще се играе в продължение на шест седмици. Малко преди потвърждаването на участието си в спектакъла, MTV водещата разкри намеренията си да снима филм за младите Озбърн. Сценарият е бил писан тайно от нея през последните няколко години. Дъщеря й Кели е приела да бъде в ролята на младата Шарън, но за Ози все още не е намерен подходящ актьор.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.