Моника Белучи идва в България?!

Pinterest LinkedIn +

Италианският секссимвол Моника Белучи (Monica Bellucci) може да стане поредната звезда от света на киното, която да видим на живо в България.

На 15 юни у нас пристигна легендарният режисьор Джузепе Торнаторе, който помним от работата му над еротичния шедьовър "Малена", с който изгря самата Белучи и култовия "Ново кино Парадизо".


Повярвайте, да избираш снимка на Моника Белучи е едно много мъчително занимание...

Торнаторе ще се срещне с боса на "Бояна Ню Имидж" - Дейвид Варод, за да преговаря за заснемането на бъдещия си проект. Засега се знае само, че филмът ще разполага със солиден бюджет и в него участие ще вземат доста популярни имена.

Като имаме предвид, че Моника Белучи е сред любимките на режисьора, шансовете тя да е част от каста на продукцията неимоверно нарастват.

Любопитно е, че очаквахме секссимвола у нас и през 2007 година за участие в друго заглавие, но в последния момент тя отказа изявата във филма по семейни причини.

Моника е омъжена за френския актьор Венсан Касел (Vincent Cassel),  от когото има две деца. Познаваме го от заглавия като "Пурпурните реки", "Братството на вълците", "Бандата на Оушън 2" и мн. др.

Сподели.