Мони и Милица отпаднаха от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев в „Ергенът“

Pinterest LinkedIn +

Тази седмица зрителите станаха свидетели на страстни целувки и неочаквани обрати

Секретарката Милица Гацева и екзотичната танцьорка Мони Зенгиннер (на снимката) са поредните две дами, които се разделиха с Евгени Генчев и напуснаха красивото имение на любовта завинаги, след като не получиха цвете от виртуоза по време на двете инфарктни Церемонии на розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в българския ефир. В надпреварата за сърцето на пианиста продължават 19 момичета.

Трудно ми е, защото не очаквах толкова бързо да приключи всичко това! Двамата не си дадохме шанс и се разминахме“, не скри разочарованието си Милица, която още в началото засвидетелства чувствата си към Евгени, но впоследствие осъзна, че вероятно те не са споделени. „Мили, много ти благодаря! Твоята искреност ме вдъхнови много. Надявам се да намериш правилния човек за теб! Вярвай, че аз знам, че ти си прекрасен човек!“, бяха думите на Евгени към Милица преди двамата да се сбогуват, а тя му пожела „успех, много любов и благословия“. Мили се обърна с поклон към останалите момичета, а те, от своя страна, ѝ подариха всичките си рози по време на емоционалното ѝ изпращане.

По време на вчерашната церемония световноизвестният виртуоз избра да даде последната си роза на маркетинг специалистката Евгения и се наложи да се раздели с екзотичната бели денс танцьорка Мони Зенгиннер. По-рано Евгени покани Мони да се усамотят в градината, за да се опознаят повече, но тя отбягваше въпросите му и не пожела да разкрие нищо за интересите и нагласите си, изтъквайки, че много трудно допуска хора до себе си. Докато едни изпращаха Мони със сълзи на очи, друга част от момичета не скриха еуфорията си от факта, че танцьорката напуска надпреварата, а най-голяма радост се видя у Габи и Елисавета, които бяха в открит конфликт с отпадналата учасничка.

Милица и Мони ще гостуват тази вечер (10 март) в новото издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 22:00 ч. по bTV!

Тази седмица своята покана за индивидуална среща получи йога инструкторът Виктория, а Микаела извоюва романтично усамотение с Евгени, след като бе избрана от него за „най-добра спасителка на плажа“. Зрителите станаха свидетели и на целувката между виртуоза и автомобилния търговец Боряна, която се прие с огромна изненада от останалите дами, а по време на последната Церемония на розата шампионката по карате Айлин взе нещата в свои ръце и изненада Евгени със страстен порив пред очите на всички останали. Пианистът обаче засвидетелства привличането си към редакторката Елена, с която бяха на крачка от страстна целувка.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.