Момчетата от "One Republic" гледат напред към по-добри дни с оптимистичен нов сингъл – "Better Days"

Pinterest LinkedIn +

С нежна балада в умерено темпо бандата "One Republic" поглежда към по-светло бъдеще на фона на хаоса и страха от случващото се в света в момента.
 
"Да, аз знам, че ще дойдат по-добри дни, / знам, че слънце ще огрее пътя ми. / Дано никога не проливаме друга сълза за днес, / защото знам, че идват по-добри дни", заявява фронтменът и вокалист на бандата Райън Тедър във вълнуващия припев на песента.
 
Според него тя се ражда като лъч надежда в продължаващата по цял свят пандемия от коронавирус. 

"Малко преди да завършим предстоящия си нов албум, Световната здравна организация обяви официално пандемията. Без да знаят, някои от нас се бяха оказали изложени на риск от COVID-19 в Лондон и се озоваха под двуседмична карантина в студиото ми в Лос Анджелис. Оставаха само 2 недовършени песни от албума, едната от тях беше именно "Better Days. Създадохме текст, който отговаря на сегашната реалност, в която живеем – така става, когато пишеш песен по време на криза", разказва Тедър. 

"Better Days" е сингъл от предстоящия 5-ти студиен албум на "One Republic" – "Human" – и следва синглите "Rescue Me", "Wanted" и "Didn't I"

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.