Момче или момиче ще бъде третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън?

Pinterest LinkedIn +

Е... и те не знаят отговора на този въпрос. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж решили да не научават какво ще бъде бебето им, защото искат да се изненадат.

В семейството на кралската двойка вече има принц и принцеса – Джордж и Шарлот. Родителите са споделили пред свои близки, че подготовката преди раждането е трудна, когато не се знае полът на детето. Те твърдят обаче, че тръпката си струва.

Последният официален кралски ангажимент на 36-годишната Кейт преди раждането беше свързан със събитието Team SportsAid в Лондон миналата седмица. След него тя се оттегли в отпуск по майчинство до есента. Според приближени до благородниците брюнетката празнува Великден  със семейството си в къщата на майка ù Керъл Мидълтън в Бъклибъри, Уест Бъркшир.

Принц Уилям и Кейт бяха принудени да обявят третата бременност по-рано, отколкото биха искали, тъй като в първия триместър херцогинята се бореше с хиперемезис гравидарум – тежка форма на сутрешно гадене – и трябваше да отмени доста ангажименти, като дори не успя да сподели с престолонаследника принц Джордж първия му учебен ден.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.