Клоуи Кардашиян роди, хванаха бащата на бебето в изневяра

Pinterest LinkedIn +

Клои Кардашиян стана майка. 33-годишната риалити звезда роди първото си дете днес, 12 април. Баща на момиченцето е баскетболистът Тристан Томпсън.

Новината за новото попълнение в клана Кардашиян идва няколко дни след като беше разпространен кратък клип, който изобличава Томпсън в изневяра. Докато си прекарва страхотно в компанията на две знойни красавици, той не пропуска възможността да си размени горещи целувки с едната и да навре лицето си в гърдите на другата. По-късно в мрежата се разпространи и информацията, че е прекарал нощта в хотел с неизвестна дама. Записът е направен през октомври 2017 г., когато Клои е в първите месеци на бременността си.

Близки до Томпсън коментират пред "Us Weekly", че не са изненадани от случилото се, тъй като всички знаят, че той изневерява.

"Повечето от приятелите му и близките му изневеряват. Те не намират нищо лошо в това."Двойката обяви, че очаква дете, през декември 2017 г. с пост в Инстаграм. 

"Най-голямата ми мечта се сбъдна. Ще имаме бебе. Чаках го дълго и се молих, но Бог е имал план. Той знае какво прави. Просто трябваше да му се доверя и да бъда търпелива. Все още понякога не мога да повярвам, че нашата любов създаде живот", написа тогава Клои.
Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.