Клоуи Кардашиян роди, хванаха бащата на бебето в изневяра

Pinterest LinkedIn +

Клои Кардашиян стана майка. 33-годишната риалити звезда роди първото си дете днес, 12 април. Баща на момиченцето е баскетболистът Тристан Томпсън.

Новината за новото попълнение в клана Кардашиян идва няколко дни след като беше разпространен кратък клип, който изобличава Томпсън в изневяра. Докато си прекарва страхотно в компанията на две знойни красавици, той не пропуска възможността да си размени горещи целувки с едната и да навре лицето си в гърдите на другата. По-късно в мрежата се разпространи и информацията, че е прекарал нощта в хотел с неизвестна дама. Записът е направен през октомври 2017 г., когато Клои е в първите месеци на бременността си.

Близки до Томпсън коментират пред "Us Weekly", че не са изненадани от случилото се, тъй като всички знаят, че той изневерява.

"Повечето от приятелите му и близките му изневеряват. Те не намират нищо лошо в това."Двойката обяви, че очаква дете, през декември 2017 г. с пост в Инстаграм. 

"Най-голямата ми мечта се сбъдна. Ще имаме бебе. Чаках го дълго и се молих, но Бог е имал план. Той знае какво прави. Просто трябваше да му се доверя и да бъда търпелива. Все още понякога не мога да повярвам, че нашата любов създаде живот", написа тогава Клои.
Сподели.