Modern Combat 5: Blackout (Launch Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Шутър от първо лице Разработва: Gameloft Издава: Gameloft Платформи: Android, iOS, Windows Phone и Windows 8 Година на издаване: 2014 След четири Modern Combat игри за четири години Gameloft са овладели до съвършенство формулата на качествения мобилен FPS, при все скептицизма на немалка част от играчите към качеството и представянето на игрите в този жанр за мобилните платформи. Една от най-съществените промени, направени по кампанията на играта спрямо предишните заглавия от поредицата, е съкращаването времетраенето на отделните мисии – ако при Zero Hour средната продължителност на една мисия бе 15-20 минути, при Blackout тя е 5-10 минути. Петата игра от може би най-добрата FPS серия за мобилните платформи също така внедрява нов тип персонажи – съюзници, които ще следват играча и ще му съдействат по време на сблъсъците му с неговите неприятели. Главен герой в Blackout е Caydan Phoenix.

Жанр: Шутър от първо лице Разработва: Gameloft Издава: Gameloft Платформи: Android, iOS, Windows Phone и Windows 8 Година на издаване: 2014

След четири Modern Combat игри за четири години Gameloft са овладели до съвършенство формулата на качествения мобилен FPS, при все скептицизма на немалка част от играчите към качеството и представянето на игрите в този жанр за мобилните платформи. Една от най-съществените промени, направени по кампанията на играта спрямо предишните заглавия от поредицата, е съкращаването времетраенето на отделните мисии – ако при Zero Hour средната продължителност на една мисия бе 15-20 минути, при Blackout тя е 5-10 минути.

Петата игра от може би най-добрата FPS серия за мобилните платформи също така внедрява нов тип персонажи – съюзници, които ще следват играча и ще му съдействат по време на сблъсъците му с неговите неприятели. Главен герой в Blackout е Caydan Phoenix.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.