Gameloft обявиха Wild Blood за iOS и Android

Pinterest LinkedIn +

Френската компания за производство и дистрибуция на видео игри предимно за мобилните платформи, Ubisoft, обяви първото си заглавие, базирано на Unreal Engine - Wild Blood.

Информацията за играта, чийто рилийз за iOS и Android захранваните мобилни устройства е планиран за близкото, но все още неопределено бъдеще, е много оскъдна. Издържана в екшън адвенчър жанра, Wild Blood ще въвлече играчите в битки срещу най-различни, едно от друго по-ужасни чудовища, която ще водят от името на безименен герой с могъща физика и магически меч.

Играта вече има активна Facebook страница, в която може да бъде видян и нейният тийзър трейлър. Колкото повече импресии генерира трейлърът, толкова повече свидетелства за сюжета на играта ще излизат на яве. Потребителите на страницата на Wild Blood асоциират първите визии от играта най-вече с поредиците God of War,Hero of Sparta и Dante's Inferno, а някои дори с Infinity Blade на Epic Games.

Дело на Chair Entertainment, Infinity Blade също се захранва от Unreal Engine 3 и получи изключително високи оценки от гейм критиката.

Сподели.