Модерен транс с Menno de Jong в Yalta club

Pinterest LinkedIn +

Популярният диджей и продуцент Menno de Jong ще пристигне у нас, за да представи модерен транс сет на столичните клъбъри. Партито на холандския музикант ще се състои на 17-ти април в Yalta club.

Преди специалния гост, зад пулта в столичното заведение ще застане българския диджеи Veselin Tasev.

Роден в музикантско семейство, Menno de Jong започва да се занимава с музика още през ученическите си години. Добива популярност през 2004 г., когато издава дебютната си продукция "Guanxi".

Две години по-късно Menno de Jong заема 72-ра позиция в престижната годишна класация Топ 100 DJ на списание DJ Magazine. Израстването му като диджей се отразява и в следващите издания на чарта, като през 2008 г. вече е на 48-мо място и под номер 11 в годишното гласуване Топ 100 транс диджеи на Trance Addict.


Menno de Jong e готов да поднесе поредната транс доза на родните клъбъри.

Menno de Jong е пускал в над 25 страни в редица известни клубове като Creamfields, Trance Energy, Amnesia в Ibiza, Love Parade в Берлин, The Gaudi Arena в Москва, WMC в Маями и др.

Работил е с имена от световната музикална сцена като Tiеsto, Armin van Buuren, The Prodigy, Paul van Dyk, Marco V и Markus Schulz.

На 25-ти април зад пулта в Yalta club ще застане един от най-популярните диджеи и продуценти в света - Dimitri From Paris.

Електронни билети за партито на Menno de Jong  могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.