Модерен хаус директно от САЩ в Yalta club

Pinterest LinkedIn +

За първи път Yalta club ще бъде домакин на една от датите в обиколката на световноизвестния британски лейбъл MN2S. Две от най-големите имена на компанията - Alix Alvarez и Dennis Ferrer, ще застанат заедно зад пулта на столичното заведение на 11 април.

Нюйоркчанинът Alix Alvarez (на малката снимка) е един от най-проспериращите диджеи на световната клубна сцена.

Въпреки че стартира кариерата си като самоук музикант, бързо извоюва своето място в хаус средите и е чест гост на клубовете в Ню Йорк, Токио, Париж, Лондон, Истанбул и Торонто.

Alix Alvarez е работил с някои от водещите диджеи и продуценти, и създава тракове за лейбъли като Real Tone, Central Park, Black Vinyl, Essence.Според музикалната критика, колегата му - Dennis Ferrer е новата надежда на соул хаус музиката. Продуцент, диджей и текстописец, Ferrer обединява в своите сетове афро хаус, соул и госпъл звучене.

Електронни билети за партито на Alix Alvarez и Dennis Ferrer могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.