DJ Shantel и Bucovina Club Orkestar сместват балкански ритми с денс саунд в зала "Универсиада"

Pinterest LinkedIn +

Немският диджей и продуцент Shantel и неговият Bucovina Club Orkestar ще представят у нас енергичен микс от музикални стилове от югоизточна Европа, балкански ритми и модерен електронен звук. Шоуто на музикантите ще се състои на 7 юни в столичната зала "Универсиада".

Събитието е част от обиколката на "Planet paprika tour".

Роденият в Германия, но с украинско потекло Shantel умее да експериментира в музиката, а сред най-големите му хитове са парчетата "Disko partizani", "Disko boy", инструменталната "Bucovina" и др.

Формацията е чест гост на клубове и фестивали в Лондон, Рим, Виена, Истанбул и Солун.


DJ Shantel е готов да раздвижи българските фенове.

В албума от 2007 "Disko Partizani" Shantel обединява сватбена ромска музика, клезмер, диско, сръбска духова музика, полка, ска, реге, турски поп, хип-хоп, рок и фънк.

Концертът на DJ Shantel и Bucovina Club Orkestar открива второто издание на музикалния фестивал "Meet the world", организиран от BG Sound Stage. Специално за форума у нас ще пристигнат още португалските певици Сара Тавареш (Sara Tavares) и Анна Моура (Ana Moura).

В рамките на първия "Meet the world" в България гостуваха групите Calima, Zuco 103 и холандският изпълнител Neco Novella.

Електронни билети за концерта на DJ Shantel и Bucovina Club Orkestar могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.