Моден гаф? Глория Петкова обикаля „Витошка“ по тениска (ФОТО само ТУК)

Pinterest LinkedIn +

Родният модел и актриса Глория Петкова обикаля „Витошка“, облечена само по тениска, видя Avtora.com. Красавицата няма притеснения да се разхожда в този вид из центъра на София, докато минувачи я заглеждат с изумление.

Съвсем обикновената дълга тениска бе с два размера по-голяма, за да скрива по-пикантните части на звездата. Гло изглеждаше така, сякаш набързо е навлякла тениската на мъжа си Методи Велинов и е излязла да си купи хляб.

По-ексцентричните дами обаче веднага усетиха умисъл в тоалета на манекенката. Те са категорични, че красавицата не се е облякла случайно по този начин, а напротив – искала е от дефекта да създаде ефект.

Глория Петкова е смятана за модна икона и нищо чудно от този т.нар. моден гаф да сътвори нова тенденция. „Утре очаквайте всички родни звезди да тръгнат по улиците, облечени само по тениски“, прогнозират модни разбирачи.

Моделката винаги е блестяла с провокативен стил, който е отражение на цялостната й натура. Тя е артист в пълния смисъл на думата – освен актриса и манекен, Гло се изявява и като художник и диджей.

Звездата от "Биг Брадър" 2016 се омъжи преди 2 години, а няколко месеца по-късно роди момиченце на име Анабел.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.