Модел продаде девствеността си на търг за близо 3 млн. долара

Pinterest LinkedIn +

Американският модел Жизел продаде девствеността си на търг за 2,9 милиона долара. Сумата е заплатил бизнесмен от Абу Даби. Той е спечелил наддаването в онлайн търга, обявен от 19-годишната тийнейджърка. Втората най-висока оферта е на холивудски актьор и е на стойност 2,8 милиона долара.

"Това е сбъдната мечта" − споделя Жизел, която се нуждаела от пари за ново жилище, за такси в колежа и за пътувания. По думите ù жените могат да правят каквото искат с телата си и това е знак за еманципация. "Ако искам да прекарам първия си път с някой, който не е първата ми любов, това е моето решение" − казва тя.

Това не е първият случай, в който момиче продава девствеността си онлайн. Миналата година румънският модел Александра Хефрен обяви подобен търг и получи 2,4 милиона долара от хонгконгски бизнесмен.

Ян Жакобиенски, собственик на сайта, през който са реализирани търговете, споделя пред "Форбс", че богатите мъже искат девственици, защото търсят ексклузивни неща, които никой досега не е имал. Той добавя още, че винаги настоява момичетата да се срещнат с психолог, преди да се решат да продадат девствеността си.

Сподели.