Голи фотоси на 18-годишната Мадона отиват на търг (снимки)

Pinterest LinkedIn +

Мадона е била едва на 18-години, когато позира гола за фотографа Сесил Тайлър.

40 години по-късно досега невижданите снимки изплуват и ще бъдат продадени на търг, организиран от уебсайта "Gotta Have Rock and Roll".

Кралицата на поп музиката е известна със своята разкрепостеност, като не пропуска да изведе на преден план женствените си форми, и очевидно липсата на стеснителност при нея датира от ранна възраст. 

Някои от кадрите показват младата звезда с черна блуза, а оскъдното ù облекло е допълнено от шал. Други пък изкарват на преден план таланта на Мадона в танците. Тя е заснета в балетната зала, където показва танцувални движения.

Според "TMZ" броят на голите снимки на Мадона възлиза на 108, а 50 от тях ще бъдат предоставени за продажба. Всяка ще се предлага на цена от 600 до 900 паунда, като оригиналните негативи и права също са включени в нея.

Предполага се, че провокативните кадри са заснети в Мичигън, преди Мадона да замине в Ню Йорк, за да стане звезда. Нейният дебютен сингъл "Everybody" се появява пет години по-късно – през октомври 1982 г., а през септември 1983 г. поп кралицата превземе чартовете с хита си "Holiday".

Сподели.