Moby стартира турне в Северна Америка (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като приключи с европейските си участия, Moby възнамерява да стартира турне в Северна Америка. Обиколката е в подкрепа на чисто новия му албум "Wait for Me", който се появи на пазара в края на месец юни 2009 г.

Началото на серията от концерти ще бъде поставено на 17 септември в Балтимор и ще приключи на 19 октомври в Портланд. Според предвидената програма, турнето ще включва общо 15 дати.

По време на изявите си, освен вокални способности, Moby ще демонстрира умения на китара и пиано, а на сцената ще си партнира с група - двама беквокалисти, перкусионист, басист и цигулар.Последният, девети поред студиен албум на американския музикант, "Wait for Me", бе издаден от собствения лейбъл на Moby - Little Idiot.

Записът включва 16 парчета, като видеоклипът към пилотния сингъл от албума, "Shot in the Back of the Head", бе заснет под режисурата на култовия режисьор Дейвид Линч (David Lynch).

На 11 юли 2009 г., Moby бе на едва няколкостотин километра от България, качвайки се на сцената на 10-тото юбилейно издание на сръбския фестивал Exit, в Нови Сад.

Сподели.