ММА бойци се молят за Николай Щерев! Приятели на шампиона: Много е зле положението

Pinterest LinkedIn +

Николай Щерев е на апаратно дишане с коронавирус. Състоянието му е критично, а приятелите му не спират да се молят за успешното му възстановяване.

Преди дни стана ясно, че синът на легендарния треньор Симеон Щерев е в тежко състояние в резултат на заразяване с Корона вирус. Щерев – младши, който беше национал по свободна борба, е на апаратно дишане, а близки до семейството коментират, че здравето му е много влошено.

Версиите за това кога и как се е заразил боецът са много. Това, което се знае на този етап и за което дори премиерът намекна, е, че Николай се е лекувал дълго време в домашни условия без да потърси адекватна лекарска помощ.

Когато е посетил лечебно заведение, вече се наблюдавали усложнения, довели до необходимостта от командно дишане.

Приятели, ММА състезатели, познати и непознати дружно се обединяват в апелите си за възстановяването на Щерев. Според редица медии дори гимнастичката Катрин Тасева, която развали годежа си с бореца в началото на годината, следи отблизо състоянието му. Това, на свой ред, предизвика редица злостни критики по адрес на Тасева.

След „всичко, което му причини”, няма защо да се интересуваш от него, пише потребител във Фейсбук и продължава с критиката по адрес на гимнастичката.

Ще припомним, че Николай Щерев беше уличен в употреба на допинг, поради което спортната му кариера е стопирана до 2023 г. Към това се прибавя и провалената сватба, което без съмнение допълнително сломило духа и здравето на бореца.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.