Мишо Вучков напусна Телевизия ММ заради Азис

Pinterest LinkedIn +

Михаил Вучков, който заема поста програмен директор на ММ, се разделя с телевизията заради решението на ръководството й да завърти новия клип на Азис и Устата.

Мишо се разделя с най-добри чувства със собствениците на телевизията, като искрено се надява, взетото от тях решение да е правилното за медията и тя да продължи да се развива.
Той започна като водещ в ММ преди седем години и се превърна в едно от лицата й, продължи развитието си като автор на редица предавания, а от миналата година стана и програмен директор на телевизията.

Решението на Мишо да напусне е продиктувано от несъгласието му като програмен директор с решението да бъде излъчено видеото на Азис и Устата, защото според него човек „И никога да не е гледал ММ, знае за телевизията поне две неща – прави най-добрите музикални награди всяка година и не пуска чалга.”

Според Мишо това е така заради ясната политика, която екипът на телевизията е следвал през тези седем години, а този прецедент е в разрез с нея, съобщават от JP Agency.
Сподели.