Устата, Азис и Спенс в една спалня

Pinterest LinkedIn +

Устата, Азис и водещия на българския Топ 100 Спенс, се събраха в новата кръгла спалня на Азис за промо-презентацията на клипа “Точно сега”, съобщават от Селект Мюзик Медиа. Материалът ще бъде излъчен на 23-ти април в Българския Топ 100.

На следващия ден клипът ще се завърти по Телевизия ММ в предаването "Тimeout" . Видеото ще се излъчва ексклузивно по ММ за период от три седмици.

Още на 12 март във Велико Търново, на наградите на Телевизия ММ, Устата се появи с екстравагантен тоалет, комбинация от змийска кожа и колан, върху който бе изписано “АЗИС”, а самата фолк звезда вся смут в залата при своята поява. Преди време, пък, най-одумваният през последните месеци рапър в България, намекваше за съвместен проект с изпълнител от друг жанр, "който ще удари всички в земята".

Във видеото вечно преобразяващият се Азис пресъздава два коренно различни образа. От една страна - шеф на охраната на Устата, тъмнокос "мъжкар", в строг черен костюм (за първи път той се появи в този имидж на конкурса “Мис България”, на който беше водещ), а от друга - сексапилна жена, с изящни двуметрови крака, къса червена поличка и силно пристегнат корсет.
Пищните сцени с Азис сред римски декори са заснети в киноцентър “Бояна”. За оригиналната визия на изпълнителя отново се е погрижил неговият дългогодишен личен гримьор, един от най-предпочитаните от изпълнителите на попфолк у нас – Мис Бони.

За визуализацията на “Точно сега” се погрижил екип от 60 професионалисти (20 статисти, 10 професионални лични охранители и 30 технически лица), режисирани от Янко Богданов. В клипа, сниман за два дни на пет различни площадки, участва и топмоделът Магдалена Желязкова (Мисис България 2003), както и 6-месечен леопард. Музиката и текста на песента са на Азис и Устата, аранжиментът е дело на Пламен Велинов.
Сподели.