Мишо Шамара снима клип с българската общност в Чикаго

Pinterest LinkedIn +

Мишо Шамара е първият български изпълнител, който ще снима клип с участието на представители на най-голямата българска общност в Америка.

Видеото ще бъде заснето като бърза разходка по чикагските улици, а участници в него ще бъдат само българи, живеещи в този оживен град.

"Нищо чудно, ако измежду лицата, които ще се появят в клипа, видите някой свой отдавна емигрирал познат" - каза Шамара и разкри, че идеята му хрумнала още първата седмица след заминаването му за Щатите, докато вечерял в български ресторант в Чикаго.

“Запознах се с някои от заможните българи тук. Всички те карат много яки коли и имат желание да се снимат в клипа. Красиви българки не липсват и в този край. Така че, видеото ще е типичната рапърска сага – красиви коли и жени. При това по български.”

Видеоклипът ще бъде към съвместното парче на Шамара с растамана MC Michael, съобщават от R’n’b Records. Неговата партия ще бъде снимана в България. Видеото ще бъде сглобено във варненското студио на R’n’B Records от дългогодишния режисьор на клиповете на лейбъла Еди Багдасарян. Парчето е пилотен сингъл от предстоящото издание на скандалната компилация R’n’B All Stars 4.
Сподели.