Група Awake засне първия си видеоклип

Pinterest LinkedIn +

Откритието на БГ Радио група Awake са заснели първия си клип към песента "За Нея".

Материалът за видеото е сниман от Стейн Студио, чийто подпис стои върху клиповете на група Остава - "Шоколад" и "Моно", клипа на група "Те" към песента "Още не знам", този на Нети с "Онези неща" и мн. др.

Клипът е продуциран от БГ Радио и Jim Beam, а след гледането му, според предварителния анонс, едва ли могат да останат някакви съмнения за това.

Основно снимките са се състояли в импровизирана концертна зала, където най-заклетите фенове – всичките красиви момичета, тръпнат в очакване да видят своите любимци около атрактивна сцена. От уникалния луксозен джип Jim Beam, който спира зад сцената, слизат самите Awake, придружавани от красавиците от Jim Beam Party Team и забиват песента “За нея”. Китаристът на групата свири с уникалната китара Gibson – голямата награда в конкурса “БГ Таланти 2005”.

С повече от 800 гласа слушателите на БГ Радио и почитателите на Jim Beam определиха Awake за победител в тазгодишното издание на конкурса “БГ Таланти”. Групата получи “Златен микрофон” в категорията “БГ Откритие” на Годишните музиални награди на БГ Радио 2005.
Сподели.