Мис България 2020 се пусна без грим

Pinterest LinkedIn +

Зеленоокатата брюнетка Венцислава Тафкова и този път не изневери на себе си с това да бъде различна. Докато всички слагат по два слоя грим по лицата си, пловдивската миска реши да бъде напук на всички и да каже „чао“ на филтрите и грима.

Известна със скандалите около нея, и този път тя успя да провокира аудиторията. За ужас на зложелателите обаче Венцислава натри носовете им и се показва в пълния си блясък.

Макар да е във възраст, в която хормоните не се отразяват добре на кожата, Тафкова впечатли последователите с гладко и сияещо лице, по което няма и грам помен от тъмни кръгове, характерни за купонджийка като нея.

Не само, че й завидяха за кожата, но комбинацията от зелени очи и гъста черна коса й заслужи сравнението с любимата на децата красавица Снежанка.

Професията на Венцислава е такава, че тя има свой личен гримьор, на когото да разчита за външния си вид. Въпреки това в ежедневието си тя не се притеснявала да излиза без грим, защото се чувствала добре в кожата си. Тя била горда, че не й се налагало да се маскира с грим, за да бъде самоуверена.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.