Мис България 2013: Първата изгонена претендентка за титлата е...

Pinterest LinkedIn +

17-годишната софиянка Вили Стоянова, занимаваща се от ранна детска възраст с художествена гимнастика, е първата изгонена участничка в реалити шоуто Мис България 2013, което ще определи носителката на титлата в най-престижния конкурс за красота у нас.

Блондинката, която се замеси в сериозни скандали през двете седмици, които прекара в изолация в Нови Хан, събра най-голям отрицателен зрителски вот – 57% и трябваше да си тръгне.

Тя не успя да се пребори за одобрението на зрителите, което бе също толкова необходимо на Звезделина, Емел и Мелиса, за да останат в надпреварата за титлата.

Четирите момичета, които се бореха за оставане в шоуто, традиционно получиха индивидуални задачи. Звезделина трябваше да се превъплъти в ролята на спортен репортер и да вземе отзиви след мача Левски – Локомотив Пловдив.

Емел имаше за задача да води новинарска емисия, Мелиса стана момиче на времето, а изгонената Вили трябваше да се представи като политически репортер с отразяване на контрапротеста в подкрепа на кабинета Орешарски.

Напускайки шоуто, 167-сантиметровата спортистка, която мечтае за филмова кариера, заяви, че си тръгва с гордост и не съжалява за нищо.

Сподели.