Мис България 2013: Гигантски скандал разтресе Двореца, три момичета напускат шоуто?

Pinterest LinkedIn +

Три седмици след старта на реалити шоуто Мис България 2013 в т. нар. Дворец, в който съжителстват претендентките за титлата в най-престижния български конкурс за красота, се разрази огромен скандал, в резултат на който три от тях пожелаха да сложат край на участието си.

Във вечерното предаване на 2 август TV7 ще направи зрителите си свидетели на престрелка от вулгарни обиди, като се намеква, че в афекта си някои от момичетата не са се задоволили само с вербални удари срещу противничките си.

След излъчването на тези кадри Кирил Ефремов ще попита трите разколебани претендентки за короната на Мис България какво е окончателното им решение - да останат в Двореца или да напуснат шоуто завинаги.

Зрителите ще наблюдават и първите номинации между момичетата лице в лице. Първите две номинирани по традиция ще станат ясни след поредната задача на менторите – Жени Калканджиева, Евгени Минчев, Мис България 2011 Ваня Пенева и специалния гост – дизайнерката Албена Александрова.

След като менторите решат кои са двете красавици, които са се справили най-зле, и ги изпратят на елиминации, самите момичета ще се номинират помежду си, за да излъчат още две.

Сподели.