Миро от КариZма записа дует с поп-фолк дивата Анелия

Pinterest LinkedIn +

Половинката от популярния български дует КариZма - Миро - преди дни записа ново парче в дует с поп-фолк певицата Анелия, озаглавено "Завинаги".

Avtora.com потърси Миро, за да научи подробности около новото му начинание, както и доколко отговаря на истината разпространената в медиите информация, че това е знак за разпадането на КариZма.

Avtora.com: Здравей, Миро! Ще ни разкажеш ли как се роди идеята за съвместния ти проект с Анелия?

Миро:
Идеята се роди спонтанно преди няколко месеца в един фризьорски салон. Там срещнах Анелия, с която сме приятели от доста време, и решихме да пробваме да попеем заедно. Първоначално нямахме намерение да записваме дует, а просто да видим какво ще се получи. Получи се нещо страхотно, което решихме да запишем и е въпрос на дни парчето да бъде разпространено по медиите.

.: Какъв е стилът на "Завинаги" - поп или поп-фолк?

М:
Струва ми се, че стиловите определения в музиката не винаги са точни и не искам да слагам етикет на новата ни песен. Истината е, че Анелия е най-малко поп-фолк сред поп-фолк изпълнителите. Даже нейният глас е много по-подходящ за R&B. Така че по-добре да чуете песента и да прецените сами.

.: Доколко са верни слуховете, че съвместната ти работа с Анелия, както и соловите ти изяви слагат край на КариZма?

М: Няма нищо подобно. С Галка продължаваме да работим заедно и да се забавляваме. Преди дни имахме съвместно участие в Слънчев бряг и ангажиментите ни продължават и занапред. Просто медиите представят нещата твърде драматично и крайно. Нормално е след като работиш заедно с един човек 7 години да си дадеш малко почивка.

.: А Галя занимава ли се със странични проекти в момента?

М:
Ние винаги сме правили и неща, които не са свързани с КариZма. Галка пя и с формацията Мадругада, с Ъпсурт. Аз имам съвместно парче с Деси Тенекеджиева. Ние сме музиканти и това е част от работата и развитието ни.

.: Кога да очакваме следващата изява на КариZма?

М:
Ако телевизия ММ ни връчи награда на церемонията довечера - още тази вечер!

Сподели.