Милко Калайджиев влиза в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Милко Калайджиев ще бъде част от новия сезон на "Като две капки вода". Новината беше съобщена от главния сценарист на шоуто – Влади Априлов, който разкри пред Гала в "На кафе" най-интересното около подготовката на участниците.

"Да поддържаш едно шоу за седма поредна година и то да става по-добро е рядко явление. От години не сме събирали такъв отбор – участници със свой стил, които са истински състезатели", разказа той.

В името на шоуто Милко Калайджиев е обръснал емблематичния си мустак, за да влезе успешно в автентичните образи. "През последните години Милко се свързва с хитове от поп фолка, но в музикалната му история има както сръбски парчета, така и италиански канцонети. Смятаме, че той ще може да изпее всичко", допълни Априлов.

По традиция продукцията кани и един млад изпълнител, който да изненада както публиката, така и себе си. Този път това е Стефан Илчев, който стана популярен с автентичните вокални имитации на Лили Иванова и дуети с български звезди. Той ще опита своя талант с 13 преобразявания в шоуто. "Когато има добра имитация, България гласува! Публиката оценява старанието", сподели още сценаристът на шоуто, който напомни, че добрата имитация е тази, която издига артиста на върха в шоуто.

Предаването за имитации "Като две капки вода" стартира на 25 февруари в 20:00ч. по "Нова телевизия".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.