Милко Калайджиев подпали публиката със "Супер палав" на Папи Ханс

Pinterest LinkedIn +

"Казах на Папи Ханс: "Да беше написал по-малко думи!", пошегува се Милко Калайджиев, който грабна победата, облечен със зеления костюм на изпълнителя на "Суперпалав" при шестия лайв на "Като две капки вода".
 
"Трябва да държи прелъстителен поглед в стила на Хю Хефнър", беше съветът на Папи Ханс към попфолк певеца, който е един от приятелите му в шоуто. Силата на хумора и доброто настроение, около които двамата се обединиха, бяха потвърдени от публиката и безспорната победа.Една от най-разнообразните вечери в седмия сезон на уникалното шоу за преобразявания предложи вариация от образи, стилове и противоречиви оценки. "Азис е много различен и ексцентричен. Беше ми трудно с този образ", заяви Тита, която се върна в ранната кариера на попфолк идола. Предизвикателство се оказа и образът на Бон Джови, който беше новата задача на Стефан Илчев.
 
"Ти си откритието на този сезон!", категорична беше Саня Армутлиева след появата на Мария Илиева като Веселин Маринов. Специалният гост на журито допълни, че певицата винаги има с какво да изненада публиката.

Петя Буюклиева изпя в оригинална тоналност песента на Валя Балканска, което ѝ донесе и похвала от голямата българска певица: "Представи се отлично! Нека да има наследници за тази музика!", каза народната певица, която беше на първите редове сред публиката. Зрителският вот също даде голяма преднина на естрадната прима, но тя остана на второ място в класирането за вечерта.

Деси Добрева като Тил Линдеман от

Сред пламъци и тежка музика Деси Добрева се преобрази във вокала на "Рамщайн" Тил Линдеман. Певицата получи определението "брилянтно изпълнение" от женската част на журито и съвет от Фънки да разучи терминологията на индустриалния рок. Социалните мрежи изригнаха светкавично срещу несправедливата оценка на "лошото ченге" в шоуто. Голяма част от феновете справедливо отбелязаха, че не е необходимо да знаеш как се нарича на английски тръскането на глава и скачането сред публиката, за да влезеш в кожата на фронмен на индъстриъл рок банда. 

Папи Ханс се появи с втори женски образ в ролята на носителката на 10 награди "Грами" Тейлър Суифт, а Дичо изпълни една от незабравимите арии на Андреа Бочели.  

Милко Калайджиев като Папи Ханс
 ​
Следващата седмица Папи Ханс ще бъде българският поп и рок певец Бисер Киров, а Стефан Илчев ще завладее публиката с големия Георги Христов. Дичо ще влезе в образа на една от най-успешните певици на десетилетието – Адел, а Мария Илиева ще се посвети на "Аеросмит" и песента към филма "Армагедон". Деси Добрева ще се впусне в латино ритми с Дженифър Лопес. Петя Буюклиева ще покаже, че хубавото парти никога не може да бъде в повече с едно от култовите парчета на Фърги, а Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дуетната песен на Мария Илиева и Любо Киров "Alright".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.