Милена Славова се завръща с новия сингъл "Куклата Мици"

Pinterest LinkedIn +

Електрически китари и бесни барабани звучат в новото парче на Милена Славова. След дълго отсъствие от българската рок сцена, певицата се завръща със сингъла "Куклата Мици".

В парчето емблемата на българския рок не пести директния си език и иронизира "модерните жени куклички". Песента е записана в новото Студио Токсити и е копродукция на Милена и Токсити Рекърдс.

С "Куклата Мици" стартира всеки ден и новата игра на радио Star FM и Токсити Рекърдс - "Независими в ума – зависими от рока". До 2-ри октомври в "Приключенията на Илиана Бойчева" от 15:15 часа, Милена Славова представя по една независима личност от историческото минало на България.


"Кой е Независимият?" е въпросът към слушателите като на 2-ри октомври един от позналите ще спечели mp3 плейър, зареден с парчето "Куклата Мици".

Всеки, който иска да чуе песента може да го направи чрез проекта за авторска българска музика Music Space. Феновете могат да слушат и свалят "Куклата Мици" през мобилния си телефон, като посетят портала Vodafone live!, секция Music Space - Rock/Alternative.

Сподели.