Милена Славова празнува 25 години на сцена с концерт в София

Pinterest LinkedIn +

Една от емблемите на българския рок - Милена Славова, ще отпразнува 25-годишнината от началото на музикалната си кариера с голям концерт в София. Събитието ще се състои на 28 ноември 2009 г. в зала "Универсиада".

"Очаквам този концерт от много дълго време - все пак това са 25 години на сцена. Ще изпълня всички мои хитове от този период", каза за Avtora.com Милена Славова.

"Освен това искам да представя всички мои приятели - все култови музиканти и групи, и от онова време, а и по-нови. Всички ще пеем и ще свирим заедно, и съм сигурна, че ще стане много як купон", каза още певицата.

По време на шоуто Милена ще изпълни и акустични варианти на някои от песните си. В столичната зала ще прозвучат парчета като "Директор на водопад", "Ала-бала", "Не'ам нерви", "Ха-ха", "Цветя от края на 80-те", "Робърт" и много други.

В концерта ще вземат участие групите Ревю, ЕРА, Контрол, Ахат, Конкурент, Уикеда, Черно Фередже, Холера и БТР.


Снимка: Avtora.com

На сцената заедно с Милена ще се качат и някои от най-изявените български музиканти като Кольо Гилъна, Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, Нуфри и Пеко от Пиромания, Митко Кърнев от D2, Стефан Попов от Gravity Co., Данчо Лазаров, Иво Иванов от Елит и др.

Концертът на Милена Славова на 28 ноември е организиран от София Мюзик Ентерпрайсис.

Виж снимки на Милена от концерта "Веднъж и завинаги" в София >>

Сподели.