Michael Buble - Christmas

Pinterest LinkedIn +

Петият дългосвирещ студиен албум на мултиплатинения канадски изпълнител Майкъл Бублей (Michael Buble) е посветен на Рождество Христово и е съставен изключително от коледни песни, подобно на EP проекта му Let It Snow от 2003 година.

"Коледа винаги е бил любимият ми празник и знаех, че един ден ще запиша този коледен албум. Исках да звучи и да дава усещането за автентичност – нещо като студиен запис на живо. Много се гордея с него”, споделя Майкъл Бублей.

По-голямата част от записите на Christmas са осъществени в Capitol Recording Studios в Холивуд с няколко сесии и в The Warehouse Studios във Ванкувър с продуцентите David Foster, Bob Rock и Humberto Gatica, както и няколко гост артисти – Шаная Туейн, мексиканската певица Thalia и дългогодишните сътрудници на Майкъл Бублей – Naturally 7 и The Puppini Sisters.

В допълнение към класически песни като Silent Night, White Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas и др., албумът включва и оригинална коледна песен, композирана от Майкъл Бублей - Cold December Night, а в делукс изданието му са добавени песните Winter Wonderland, Frosty The Snowman и Silver Bells.

Christmas се появява на бял свят две години след продалия 7 милиона копия по цял свят четвърти студиен албум на 36-годишния Майкъл Бублей - Crazy Love, отличен с Grammy за "Най-добър традиционен вокален албум".  

Траклист:

1. It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
2. Santa Claus Is Coming To Town
3. Jingle Bells (с the Puppini Sisters)
4. White Christmas (с Шаная Туейн)
5. All I Want For Christmas Is You
6. Holly Jolly Christmas
7. Santa Baby
8. Have Yourself A Merry Little Christmas
9. Christmas (Baby Please Come Home)
10. Silent Night
11. Blue Christmas
12. Cold December Night
13. I'll Be Home For Christmas
14. Ave Maria
15. Mis Deseos/ Feliz Navidad (с Thalia)

Бонус тракове делукс издание:
Winter Wonderland
Frosty the Snowman
Silver Bells (с Naturally 7)

Разпространява Орфей Мюзик/ Warner Music International

Сподели.