Дядо Коледа е щедър! Линдзи Лоуън гола в Playboy за празниците

Pinterest LinkedIn +

Преди няколко седмици Линдзи Лоуън (Lindsay Lohan) ни зарадва с новината, че ще украси американското издание на Playboy с пищните си форми. Сега, от екипа на списанието разкриха и кога ще се случи това – скандалната холивудска звезда ще се появи гола на страниците му в броя за януари/февруари 2012 година.

За да не държат в напрежение милионите фенове на актрисата обаче, Хефнър и компания обещават той да е в продажба на пазара още преди коледните и новогодишни празници. 

Въпреки факта, че за мъжкото списание са се събличали десетки популярни дами от най-различни сфери на шоубизнеса, от Playboy не крият очакванията си броят да се изкупи в целия му рекорден тираж. 

Забавното в цялата ситуация е, че тръгвайки по трънливия път на славата едва 12-годишна с комедията "Капан за родители" (Parent Trap), през годините Линдзи Лоуън премина в съвсем различна посока, разрушавайки очакванията, че ще се превърне в едно от големите имена в света на киното.

Вместо това, вече я свързваме предимно с алкохолни запои, скандали, употреба на наркотични вещества и, разбира се, с редицата й еротични сесии. Което пък въобще не пречи да я очакваме с нетърпение и в Playboy.


Сподели.