Дженифър Анистън гола и без секс задръжки в хипи комуна! Трейлър на Wanderlust

Pinterest LinkedIn +

Oще преди старта на снимките на Wanderlust, филмът нашумя с информацията, че най-сетне ще видим Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) в цялата й прелест. До този момент в кариерата й, 41-годишната актриса така и не се бе "събличала" и на фона на тази новина, самата продукция остана някак встрани от вниманието на киноманите.

Определяна като романтична комедия, лентата Wanderlust разказва за семейна двойка, чийто живот до такава степен се превръща в баналност, че решава да се пресели в хипи комуна, в която властва принципът "всичко е позволено и всичко е на всеки".

Както можем да предположим, препратката към 70-те няма да мине без сексуални експерименти, марихуана и, разбира се, солидно количество алкохол.

На Дженифър Анистън партнира добре познато име, с което има солидна екранна история, стартирала с The Objest of My Afflection през 1998 година - Пол Ръд (Paul Rudd), Малин Акерман (Malin Akerman), Рей Лиота (Ray Liotta) и Джъстин Теру (Justin Theroux), като вероятно е любопитно, че последният е настоящата интимна половинка в реалността на звездата от "Приятели".

Зад реализацията на Wanderlust застава режисьорът Дейвид Уейн (David Wain), който след като впечатли с "Пичове за пример", има шанс да го стори и сега. Официалната премиера на филма Wanderlust в САЩ е предвидена за 24 февруари 2012 година, а тепърва очакваме датата за разпространение и у нас, дотогава - кадри, постери и трейлър.


Сподели.