Metallica: За нас ще е удоволствие да свирим на Glastonbury!

Pinterest LinkedIn +

Барабанистът на Metallica, Ларс Улрих (Lars Ulrich), заяви, че, ако Michael Eavis пожелае легендарната метъл банда да свири на фестивала Glastonbury, то те с удоволствие биха се включили като хедлайнери.

"Никога не сме свирили на Glastonbury. Не знам дали Michael е канил по-тежка група, но това определено е нещо, което искам да направим. Обичаме да свирим, обичаме да свързваме хората и да ги правим съпричастни към музиката ни".

Улрих коментира и идеята на Metallica да основат собствен музикален фестивал - Orion Music + More 2012 ще се състои на 23 и 24 юни близо до Atlantic City.

Metallica ще бъдат хедлайнери и в двете вечери, а сред останалите групи, която ще свирят са, Arctic Monkeys, The Gaslight Anthem, Avenged Sevenfold, Modest Mouse, Cage The Elephant, Fucked Up, Hot Snakes, Titus Andronicus, Best Coast, The Black Angels, The Sword, Liturgy.

"Поканиха ни да свирим на Bonnaroo през 2008 година и тогава за пръв път видяхме фестивал по европейски модел, който се провежда в Америка. Беше тотална лудница, направо велико! Тогава се замислихме защо да не си направим свой фестивал. Стремим се към едно разнообразно събитие, реализирано по наш вкус", казва още барабанистът на Metallica.

Сподели.